Over-ons

U bevindt zich hier:

Over ons

Wij zijn een administratiekantoor gevestigd in Lopik en gericht op het Midden en Klein Bedrijf, verenigingen en stichtingen.

Inmiddels zijn we ongeveer 9 jaar actief in de branche en hebben een klantenportefeuille met ongeveer 400 klanten zowel zakelijke als particulieren.
Onze dienstverlening bestaat voor onze zakelijke klanten uit het verzorgen van de financiële administratie en het samenstellen van de bijbehorende  jaarrekening. Tevens verzorgen  wij het indienen van alle fiscale aangiften zoals omzetbelastingen,  loonheffingen en vennootschapbelastingen.
Voor onze particuliere klanten verzorgen wij aangiften inkomstenbelasting en de diverse toeslagen.

Verder kunnen wij in samenwerking met derden  voor u de salarisadministratie verzorgen en uw verzekeringen  en pensioenen regelen . Onder het tabblad links kunt u de websites vinden van de bedrijven waar wij mee samenwerken.

Om u niet met verrassingen te confronteren werken wij met vaste prijsafspraken.  Hierdoor u weet waar u aan toe bent. Indien wij uw administratie en aangifte verzorgen hanteren wij dus  geen uren maal tarief principe maar werken wij met een vooraf afgesproken prijs.
 

Contactgegevens

Administratiekantoor Boonacker

2e Industrieweg 17

3411 ME Lopik

0348 550735
Neem contact op

28 Dec: Nieuwe website online

13 Dec: Nieuwsbrief

Het kan u niet zijn ontgaan maar 2012 loopt alweer aardig op zijn eind. Wij willen u dan ook vragen om zo spoedig mogelijk al uw administratieve stu..

Lees meer
Website laten maken