Salarisadministratie

U bevindt zich hier:

Salarisadministratie

Verzorgen salarisadministratie
In samenwerking met een gerenommeerd salariskantoor in IJsselstein kunnen wij uw salarisadministratie verzorgen. Wij laten de door u aangeleverde gegevens verwerken en de loonstroken samenstellen. De financiële gegevens van de salarisverwerking worden in uw administratie opnemen. Tevens zullen wij voor u beschikbaar zijn als intermediair voor uw vragen op salarisgebied.

Personeel
Wat voor personeel u in dienst heeft, vaste medewerkers, parttimers, oproepkrachten of stagiaires, het is voor ons mogelijk om voor al deze vormen de salarisadministratie te verzorgen.

Loonaangiften
De maandelijkse aangiften loonheffingen zullen wij voor u verzorgen vanuit het salarissysteem.  U wordt door ons geïnformerd over de betaalgegevens zodat u op tijd de betaling kan verzorgen.

Proforma berekeningen
Indien u een werknemer in dienst neemt wilt u ook weten wat de salariskosten zijn. Op uw verzoek kunnen wij een kostprijsanalyse maken en heeft de werknemer een indicatie van zijn netto salaris.

Contactgegevens

Administratiekantoor Boonacker

2e Industrieweg 17

3411 ME Lopik

0348 550735
Neem contact op

28 Dec: Nieuwe website online

13 Dec: Nieuwsbrief

Het kan u niet zijn ontgaan maar 2012 loopt alweer aardig op zijn eind. Wij willen u dan ook vragen om zo spoedig mogelijk al uw administratieve stu..

Lees meer
Website laten maken